All-purpose dipping Ginger Pickled in Honey [Recipe created by our employees]

All-purpose dipping Ginger Pickled in Honey [Recipe created by our employees]

Products used in this recipe

Ginger Pickled in Honey (850g)
Buy this product

recipe

Ingredients (*1 serving)

  • みじん切りした白ネギ

    10cm

  • soy sauce

    大さじ5

  • Liquor

    大さじ1

  • 生姜漬け液

    大さじ3

  • 生姜漬け実

    25g程度をみじん切り

  • すりゴマ

    A little to taste

  • 【お好み①】中華風→胡麻油

    2 teaspoons

  • 【お好み②】ピリ辛→唐辛子

    2 teaspoons

  • 【お好み③】甘め→はちみつ

    小さじ1(杉養蜂園のゆず蜜でも可)

How to make it

1よく混ぜ合わせて、30分程冷蔵庫で馴染ませたら完成です。

2唐揚げやローストビーフなど、何にでも使え、お好みでアレンジすれば幅広く楽しめます。

If you're looking for a honey specialty store, SUGI BEE GARDEN
Page Top