All-purpose dipping Ginger Pickled in Honey [Recipe created by our employees]
![All-purpose dipping Ginger Pickled in Honey [Recipe created by our employees]](/ec/upload/save_image/03071356_67ca7c6ea6f81.jpg)
recipe
Ingredients (*1 serving)
- みじん切りした白ネギ
10cm
- soy sauce
大さじ5
- Liquor
大さじ1
- 生姜漬け液
大さじ3
- 生姜漬け実
25g程度をみじん切り
- すりゴマ
A little to taste
- 【お好み①】中華風→胡麻油
2 teaspoons
- 【お好み②】ピリ辛→唐辛子
2 teaspoons
- 【お好み③】甘め→はちみつ
小さじ1(杉養蜂園のゆず蜜でも可)
How to make it
1よく混ぜ合わせて、30分程冷蔵庫で馴染ませたら完成です。
2唐揚げやローストビーフなど、何にでも使え、お好みでアレンジすれば幅広く楽しめます。